opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13) :  22 374 3140,   22 374 0607,   12 421 4769,   791 333 983
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (327)
 
Mikroskopy » (269)
 
Lunety » (233)
 
Lornetki » (467)
 
Publikacje » (88)
 
AstroAkcesoria » (687)
 
Okulary astronomiczne » (282)
 
Noktowizory » (169)
 
Termowizja » (48)
 
Statywy » (85)
 
Dalmierze » (31)
 
Lupy » (51)
 
FotoAkcesoria » (93)
 
Czyszczenie optyki (23)
 
Gadżety » (94)
 
Używane i inne »
 
Celowniki » (112)
 
Dla myśliwych » (227)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (382)
 
NOWOŚCI  (3)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka kurierem

• Kurier: 15 zł
• Kurier + pobranie: 19 zł

 

 
Wysyłka Pocztą Polską

• list / paczka: 10 zł
• pobranie pocztowe:15 zł
 


 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem.


   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Solec 34B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. z 97 r. Nr 133 poz. 883).

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Teleskop Spinor Optics R-70/700 AZ-2 [329.-]
02.Lornetka teatralna TPL 3x25 złota [59.-]
03.Lornetka astronomiczna TPL Giant 20x80 BaK-4 [449.-]
04.Teleskop Spinor Optics R-90/900 AZ-3 [639.-]
05.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
06.Teleskop Spinor Optics R-70/900 EQ-1 [419.-]
07.Teleskop Spinor Optics N-130/900 EQ-2 [679.-]
08.Lornetka astronomiczna Celestron SkyMaster 15x70 (BaK-4) + adapter do statywu + futerał [319.-]
09.Lornetka TPL MARINE 7x50 C z podświetlanym kompasem [819.-]
10.Lornetka TPL MILITARY 8x36 RF z dalmierzem [519.-]
11.Teleskop Spinor Optics N-114/900 EQ-1 [489.-]
12.Zaawansowany zestaw barwników i mikroskopowych narzędzi preparacyjnych (TPL) [149.-]
13.Lornetka TPL MILITARY 7X30 RF z dalmierzem [419.-]
14.Zestaw 15 preparatów biologicznych pokazowych w plastikowej walizeczce (preparaty biologiczne) [55.-]
15.Etui z ABS na 50 preparatów / szkiełek mikroskopowych [15.-]

Copyright © 2001-2017 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 

zoom n joy
 
[936] [3037] [3030] [3089] [2405] [1250] [3759] [1116] [4671] [4494] [747] [2643] [1388] [3849] [3441] [3869] [1784] [4876] [5035] [4880] [4152] [2357] [2755] [4987] [2437] [3747] [3331] [1248] [2910] [4768] [165] [96] [634] [3923] [2486] [4742] [1706] [3236] [706] [4022] [4784] [43] [2134] [3953] [2977] [5046] [3521] [4581] [4312] [3034] [3341] [2883] [3064] [527] [4209] [4059] [3974] [4117] [2267] [1777] [1291] [1774] [1140] [2280] [3526] [4505] [4555] [2306] [4965] [3299] [4438] [1357] [514] [3944] [3001] [3455] [3709] [4572] [2802] [4035] [1080] [5076] [1940] [3098] [1211] [1781] [879] [4091] [1566] [2840] [1977] [1235] [2843] [1292] [658] [4187] [4791] [3411] [1601] [1937] [3762] [2160] [219] [1508] [3362] [2395] [451] [4070] [3308] [3916] [3569] [3433] [4524] [4782] [201] [2926] [1851] [4322] [2417] [185] [1568] [4729] [2671] [3606] [4302] [1923] [3416] [3226] [4730] [702]