opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13) :  22 374 3140,   22 374 0607,   12 421 4769,   791 333 983
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (370)
 
Mikroskopy » (279)
 
Lunety » (244)
 
Lornetki » (492)
 
Publikacje » (93)
 
AstroAkcesoria » (697)
 
Okulary astronomiczne » (282)
 
Noktowizory » (179)
 
Termowizja » (50)
 
Statywy » (85)
 
Dalmierze » (36)
 
Lupy » (51)
 
FotoAkcesoria » (91)
 
Czyszczenie optyki (24)
 
Gadżety » (110)
 
Używane i inne »
 
Celowniki » (159)
 
Dla myśliwych » (250)
 
Latarki » (108)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (412)
 
NOWOŚCI  (46)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka kurierem

• Kurier: 15 zł
• Kurier + pobranie: 19 zł

 

 
Wysyłka Pocztą Polską

• list / paczka: 10 zł
• pobranie pocztowe:15 zł
 


 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem.


   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Solec 34B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością. Jeżeli chcesz cofnąć zgodę, edytuj swoje dane w profilu lub skontaktuj się z nami.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Pytania dotyczące informacji o prywatności prosimy kierować na adres: rodo@teleskopy.pl jak również masz prawo skontaktować się z Prezesem Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) jeśli masz pytania lub wątpliwości związane z danymi osobowymi.

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Komu przekazujemy dane osobowe?

Aby zapewnić najwyższą jakość usług, korzystamy z usług zewnętrznych dostawców. Twoje dane osobowe przekazujemy poniższym podmiotom:

• Firmy kurierskie
• Biuro rachunkowe
• System sprawnej obsługi zwrotów i reklamacji
• System komunikacji z klientami
• Systemy płatności i banki

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Mikroskop Biolux 20x - 1280x z kamerą PC VGA 640x480, śrubą mikro-makro i walizką (Spinor Optics) [395.-]
02.Teleskop Spinor Optics N-130/900 EQ-2 [679.-]
03.Teleskop Spinor Optics MAK-90 90/1250 EQ-1 z dwoma torami optycznymi [899.-]
04.Teleskop Spinor Optics R-70/700 AZ-2 [329.-]
05.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
06.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [559.-]
07.Planetarium domowe sterowane zdalnie pilotem i globus nieba w jednym (iOptron LiveStar Mini Planetarium) [399.-]
08.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [419.-]
09.Mikroskop stereoskopowy TPL SCIENCE ETD-101 7x - 45x TRINO ZOOM [1699.-]
10.Teleskop Spinor Optics N-114/900 EQ-1 [489.-]
11.Teleskop Spinor Optics N-82/300 Dobson [209.-]
12.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
13.Filtr SkyGlow 1,25" księżycowo - planetarny kontrastowy miejski [139.-]
14.Kamera termowizyjna termowizor Flir Scout TK 640x480 [2599.-]
15.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo (wyd. 2011) PAKIET HURTOWY 30 SZT [292.-]
16.Lornetka TPL MARINE 7x50 C z podświetlanym kompasem [819.-]
17.Mikroskop TPL ICD 20x BINO - mikroskop terenowy - dla GSM [179.-]
18.Mikroskop stereoskopowy TPL Advanced ICD 10x - 160x TRINO [1799.-]
19.Okular TMB 6 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
20.Okular TMB 4 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
21.Lornetka Nikon 10x50 EX CF [799.-]
22.Mikroskop elektroniczny TPL USB 2,0MPix 1x-40x / 200x 8x LED cyfrowy [299.-]
23.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
24.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
25.Okular WA 66 9 mm 1,25'' (Starguider) [129.-]
26.Napęd dwuosiowy sterowany pilotem do montaży EQ5 Synta Sky-Watcher [479.-]
27.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
28.Mocowanie smartfona jako szukacz do stopki Vixen (ręczne GOTO, PUSH-TO) [79.-]
29.Okular TMB 9 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
30.Tuba optyczna Spinor Optics MAK 90 OTA z dwoma torami optycznymi [639.-]
31.Luneta Acuter NatureClose 100 S 22-67x100 B WP prosta + pokrowiec [1229.-]
32.Lornetka Acuter 10x42 [399.-]
33.Adapter uniwersalny dla aparatów cyfrowych kompaktowych do digiscopingu i astrofotografii [85.-]
34.Okular WA 66 6 mm 1,25'' (Starguider) [129.-]
35.Luneta Acuter NatureClose 100 A 22-67x100 WP kątowa + pokrowiec [1229.-]

Copyright © 2001-2018 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 

zoom n joy
 
[5068] [1819] [4450] [5037] [3661] [2206] [4499] [4477] [3030] [3637] [1039] [2868] [4884] [2878] [3915] [5292] [4696] [4258] [2171] [1706] [3889] [3328] [2849] [5263] [1126] [2805] [3682] [2791] [2630] [3280] [3965] [2911] [4084] [2815] [571] [3807] [4870] [2075] [4691] [2065] [941] [1958] [5179] [2351] [3390] [1647] [154] [3691] [462] [1520] [4519] [5210] [3888] [1013] [1168] [1095] [4755] [2622] [698] [3715] [398] [590] [3124] [3406] [3349] [4059] [575] [2014] [4780] [5064] [2030] [3308] [5306] [779] [1311] [4746] [180] [953] [2934] [1060] [3151] [3957] [3854] [4862] [1417] [4960] [2560] [1917] [596] [3824] [3792] [4898] [3863] [3580] [4376] [2104] [1695] [4971] [900] [3796] [3048] [765] [2603] [4268] [2730] [1260] [1771] [2671] [1043] [2838] [162] [3842] [2434] [2420] [1527] [2369] [3938] [4226] [981] [4497] [3498] [1764] [1991] [4727] [3405] [4339] [4095] [908] [712] [4553]