opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13) :  22 374 3140,   22 374 0607,   12 421 4769,   791 333 983
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (377)
 
Mikroskopy » (287)
 
Lunety » (249)
 
Lornetki » (505)
 
Publikacje » (95)
 
AstroAkcesoria » (729)
 
Okulary astronomiczne » (294)
 
Noktowizory » (192)
 
Termowizja » (57)
 
Statywy » (86)
 
Dalmierze » (35)
 
Lupy » (51)
 
FotoAkcesoria » (89)
 
Czyszczenie optyki (23)
 
Gadżety » (111)
 
Używane i inne »
 
Celowniki » (180)
 
Dla myśliwych » (278)
 
Latarki » (121)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (418)
 
NOWOŚCI  (21)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem (Pocztex Express 24 / UPS).



 
Wysyłka Pocztex Ekspres 24

• Kurier Pocztex: 10 zł
• Kurier Pocztex + pobranie: 15 zł
 


 
Wysyłka kurierem

• Kurier UPS: 19 zł
• Kurier UPS + pobranie: 25 zł

 
   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Solec 34B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością. Jeżeli chcesz cofnąć zgodę, edytuj swoje dane w profilu lub skontaktuj się z nami.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Pytania dotyczące informacji o prywatności prosimy kierować na adres: rodo@teleskopy.pl jak również masz prawo skontaktować się z Prezesem Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) jeśli masz pytania lub wątpliwości związane z danymi osobowymi.

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Komu przekazujemy dane osobowe?

Aby zapewnić najwyższą jakość usług, korzystamy z usług zewnętrznych dostawców. Twoje dane osobowe przekazujemy poniższym podmiotom:

• Firmy kurierskie
• Biuro rachunkowe
• System sprawnej obsługi zwrotów i reklamacji
• System komunikacji z klientami
• Systemy płatności i banki

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Mikroskop Biolux 20x - 1280x z kamerą PC VGA 640x480, śrubą mikro-makro i walizką (Spinor Optics AL NV) [395.-]
02.Cyfrowa lornetka noktowizyjna NV400-B 3,5-7x31 dzień / noc [999.-]
03.Lornetka Steiner Nighthunter 8x56 (model 2017) [3690.-]
04.Torba do transportu teleskopu długości 110 cm (TPL) [109.-]
05.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
06.Teleskop Spinor Optics N-200/1000 EQ-5 (trzy okulary Ploessla, Barlow 2x i filtr księżycowy w zestawie) [2299.-]
07.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
08.Lornetka astronomiczna Celestron SkyMaster 15x70 (BaK-4) + adapter do statywu + futerał [299.-]
09.Mikroskop Levenhuk D740T 40-2000x trino z kamerą USB 5,1 Mpix [2799.-]
10.Kamera termowizyjna termowizor Flir Scout TK 640x480 [2599.-]
11.Lornetka Spinor Optics Astro 20x80 BaK-4 [479.-]
12.Lornetka Acuter 8x32 [339.-]
13.Adapter afokalny do astrofotografii i digiscopingu dla aparatów kompaktowych, hybryd i lustrzanek [85.-]
14.Lornetka Delta Optical 8x56 Titanium ED [1199.-]
15.Teleskop Celestron AstroMaster 130 EQ N-130/650 Motor Drive (z napędem) [939.-]
16.Teleskop Spinor Optics R-90/900 AZ-3 [639.-]
17.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
18.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
19.Luneta Vortex Strike Eagle 1-8x24 [1829.-]
20.Lornetka Acuter 10x42 [399.-]
21.Teleskop GSO Dobson 10" DeLuxe 254/1250 M-CRF (mikrofocuser 1:10, chłodzenie lustra, model 880) [2099.-]
22.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [419.-]
23.Mikroskop Spinor Optics Biolux 400 XSP48 [269.-]
24.Teleskop Levenhuk SKYLINE PRO MAK 127 EQ3-2 [2349.-]
25.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
26.Luneta celownicza Vortex Golden Eagle HD 15-60x52 (ECR-1 MOA) [5599.-]
27.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo (wyd. 2012) [15.-]
28.Lornetka Acuter 8x32 ED [799.-]
29.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [559.-]
30.Luneta Acuter NatureClose 100 A 22-67x100 WP kątowa + pokrowiec [1229.-]
31.Teleskop TPL Travel 70 AZ 70/400 [239.-]
32.Mikroskop cyfrowy Levenhuk DTX 500 Mobi 20-500x LCD 3" TFT 5 MP [479.-]
33.Mikroskop cyfrowy Levenhuk DTX 500 LCD 3,5" TFT 5 MP 20-500x [549.-]
34.ATN X-Sight II Smart HD 3-14x luneta celownicza dzień / noc [3229.-]
35.Lornetka Spinor Optics Astro 15x70 BaK-4 + futerał [299.-]

Copyright © 2001-2018 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 

zoom n joy
 
[5104] [2669] [604] [4705] [922] [5189] [3372] [4830] [4268] [3477] [1930] [643] [289] [3391] [3681] [1991] [1940] [382] [963] [3165] [1970] [1791] [1483] [187] [4814] [3009] [2451] [2634] [3874] [4949] [2339] [1579] [2006] [5144] [3230] [2727] [3885] [3537] [3219] [5115] [2090] [2052] [4894] [1552] [2233] [693] [2978] [648] [1225] [1154] [3058] [4806] [2184] [4822] [894] [4658] [2072] [4775] [3311] [2075] [3661] [1215] [814] [5432] [2999] [1048] [3137] [5300] [2306] [2294] [4594] [3368] [3095] [4318] [4033] [5221] [3329] [3836] [4324] [874] [4771] [4260] [4226] [622] [364] [5043] [1058] [761] [1813] [5134] [2496] [5015] [4400] [4656] [95] [4895] [4018] [2650] [3247] [3160] [2357] [1231] [4691] [2063] [1688] [2114] [2109] [3887] [729] [373] [670] [217] [2379] [2746] [4369] [2806] [2901] [3853] [2620] [1974] [4853] [3613] [1783] [297] [1765] [1957] [1479] [4015] [1222] [2938]